Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی حسنوند رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار فارس در پردیس در خصوص تعطیلی ۴۰ مدرسه در این شهرستان به دلیل شیوع کرونا، اظهار کرد: مدارس پردیس از سال گذشته غیر حضوری بوده و با بخشنامه های ابلاغ شده از سوی ستاد ملی کرونا و آموزش و پرورش مدارس به حضوری تغییر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس با بیان اینکه صبح فردا جلسه ستاد مقابله با کرونا در فرمانداری پردیس به صورت اضطراری برقرار خواهد شد، گفت: روال غیر حضوری مطلوب والدین و دانش آموزان بود اما ما تابع بالادست هستیم و زمانی که اعلام شد مدارس باید حضوری شود، یک مقدار کرونا در مدارس این شهرستان شیوع پیدا کرد.

وی افزود: این بار به دلیل جلوگیری از گسترش کرونا به مدارس اعلام کردیم در صورتی که خانواده ها اعلام کردند فرزندشان بیمار است آموزش غیرحضوری شود و اگر تعداد بیماران یک مدرسه به سه نفر رسید به صورت کلی مدرسه تعطیل شود.

حسنوند افزود: تا به امروز کمتر از ۶۰ نفر به آموزش و پرورش مراجعه کرده و اعلام بیماری کردند و حدود ۱۰ نفر تست pcr مثبت خود را ارائه داده‌اند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان پردیس ادامه داد: در گذشته بیماری کرونا باعث به وجود آمدن مشکلات تنفسی می شد اما در کرونا اومیکرون هر دانش آموزی که دچار سردرد می شود اعلام می‌کند که کرونا دارد.

وی با بیان اینکه متاسفانه مدارس شلوغ پردیس گرفتار این بیماری شده اند، تاکید کرد: ما چاره‌ای به جز بازگشایی مدارس نداشتیم، در غیر این صورت باید برخلاف بخش نامه‌های ابلاغی عمل می‌کردیم اما پس از اینکه تعداد کلاس های حضوری افزایش دادیم، طی روزهای گذشته در حال کاهش تعداد این کلاس ها هستیم.

حسن وند اضافه کرد: در جلسه اضطراری ستاد مقابله با کرونای شهرستان پردیس که صبح فردا در فرمانداری پردیس برگزار و شبکه بهداشت اعلام آمار خواهد کرد، وضعیت تعطیلی تمام مدارس و یا هر اقدام دیگری مصوب و اعلام خواهد شد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان پردیس تصریح کرد: به منظور رعایت سلامت دانش آموزان، آموزش ها به روال مجازی برگشته است و والدینی که دانش‌آموزان آنها دچار علائم بودند به طور کل تولید آموزش هایشان به غیر حضوری تغییر می کند. 

وی در خصوص اینکه چه تعداد دانش آموز از زمان بازگشایی تا به امروز دچار بیماری کرونا شدند، گفت: آماری در این خصوص در دست آموزش و پرورش نیست اما طبق اطلاعات واصله به این اداره ۶۰ تا ۷۰ نفر دانش‌آموز در شهرستان پردیس دچار بیماری کرونا آمیکرون شده اند.

حسنوند با بیان اینکه وضعیت کرونای شهرستان از طریق شبکه بهداشت و درمان ابلاغ می‌شود، ابراز کرد: اگر شبکه بهداشت و درمان به ما اعلام کند وضعیت این شهرستان زرد است نمی‌توانیم برخلاف اعلام آنها عمل کنیم و مدارس را تعطیل کنیم.

انتهای پیام/۶۷۰۱۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: تعطیلی مدارس پردیس آموزش و پرورش شهرستان پردیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست